mk-utleie

MK-UTLEIE HJELPER DEG MED GODE TILBUD PÅ BILUTLEIE.

Vi har biler til leie for folk flest, og våre priser blir tilpasset ditt behov. Vet du på forhånd hva ditt behov er, kan vi gi en forhåndspris som inkluderer kilometer. Ved å ta en telefon til vårt kontor i Sandviken kan du få hjelp til å finne en bil og pris som passer deg. Trenger du bilutleie i Bergen er du godt tjent med å ringe 55 33 25 85.

VI ORDNER ALT INNEN BILUTLEIE I BERGEN.

Vi har personbiler, kombibiler, varebiler og bobiler. Kort sagt vi har den leiebilen du trenger, enten du bare trenger bilutleie for å kjøre i Bergen eller på langtur. Ved å leie bil gjennom oss, oppnår du frihet til å ta dagene som de kommer. Våre romslige varebiler er et godt valg for deg som skal flytte.

MK-UTLEIE – DITT BILUTLEIEFIRMA I BERGEN.

MK-utleie er et firma lokalisert i Bergen. Vi har gjennom mange år i bransjen opparbeidet oss god kunskap på bilutleie. Dersom du trenger bil for flytting eller andre ærend, ring MK-utleie – Din leverandør på bilutleie i Bergen.
Ta kontakt for hjelp til bilutleie i bergen som er tilpasset ditt behov . Det er da en fordel om du oppgir følgende:

Litt om bilutleie i Bergen

Når du foretar en reservasjon, må du oppgi detaljer som leiedatoer, hente-/leveringssteder og hvilken type bil du foretrekker.
Krav: For å leie bil trenger du vanligvis et gyldig førerkort og et kredittkort i navnet til hovedsjåføren. Minimumsalderen er 18 år i Norge.Kjøretøyutvalg: Bilutleiefirmaer tilbyr en rekke kjøretøy som dekker ulike behov, inkludert økonomibiler, sedaner, SUV-er, varebiler og noen ganger til og med luksus- eller spesialkjøretøyer. Vurder antall passasjerer, bagasjeplass og eventuelle spesifikke funksjoner du trenger når du velger et kjøretøy.Forsikring: Utleieselskaper tilbyr vanligvis forsikringsdekning. Grunnforsikring er vanligvis inkludert i leieprisen, men tilleggsdekning kan kjøpes for ekstra beskyttelse. Sjekk med din egen bilforsikringsleverandør eller kredittkortselskap, da de kan tilby dekning for leiebile

Hva kan kostnaden være for bilutleie i Bergen?
Kostnaden for å leie en bil avhenger av faktorer som leietid, type kjøretøy, beliggenhet og etterspørsel. Prisene kan også variere basert på om du velger å forhåndsbetale eller betale i skranken. Det er tilrådelig å sammenligne priser, lese vilkårene og betingelsene og være oppmerksom på eventuelle tilleggsgebyrer som drivstoffavgifter, kjørelengdebegrensninger eller flyplasstillegg.

Henting og retur: Leiebiler kan hentes og returneres på anviste utleiesteder, for eksempel flyplasser, kontorer i sentrum eller andre praktiske steder. Sørg for å sjekke åpningstidene til leiestedet og returner bilen i tide for å unngå forsinkelsesgebyrer.

Husk å lese leieavtalen nøye og gjøre deg kjent med vilkårene og betingelsene før du signerer. I tillegg, inspiser leiebilen for eventuelle eksisterende skader og rapporter det til utleiefirmaet for å unngå å bli holdt ansvarlig.

Trenger du leiebil i Bergen er du kommet til riktig sted.  Velkommen til MK-Utleie – Bilutleie i Bergen.

Vi har drevet med bilutleie i Bergen siden 1992.